Tunjevina - O nama

O Nama

Nakon više od dvadeset godina uvoza, veleprodaje i distribucije konzervirane tunjevine i sardine, osluškivanja tržišta i najfinijih potreba naših cenjenih konzumenata, sigurni smo da smo postigli ono čemu smo od samog početka težili – maksimalan kvalitet, razumljive i pristupačne cene!

Naši Brendovi

Prepoznatljivost i zastupljenost našeg brenda GOLD PRIMA, MALI PRINC, EXCELLENT – Tuna-extra kvaliteta, već dugo pokazuje da je ideja kojom se vodimo uspešna i da uživaoci u našoj vrhunskoj tunjevini i sardini prepoznaju viziju našeg poslovanja, našim proizvodima se rado vraćaju i preporučuju ih.

Svetsko Tržište

Zahvalni i ponosni na partnere koji svojom dugogodišnjom liderskom pozicijom na svetskim tržištima obećavaju ali i održavaju visoki kvalitet, kao i na poverenje sve većeg broja kupaca kojima dugujemo obećanje da će ideja sa kojom smo krenuli i kojom se vodimo otvoriti prostor za nove brendove, podjednako kvalitetne, uspešne i ukusne.

Naši proizvodi

Visokog Kvaliteta

Konzervirana riba

Najveći broj ljubitelja ribe odlučiće se za konzervu tunjevine. Godinama već deo je najboljih posnih, slavskih ili jutarnjih obroka...

Poseban ukus

O specifičanom i krajnje jedinstvenom ukusu nije potrebno dodatno raspravljati, ljubav je u svakom zalogaju...

Zdravo

Bilo na roštilju ili u konzervi tunjevina je izuzetno zdrava namirnica. Bogata je velikim brojem hranjivih sastojaka...

Omega 3 masne kiseline

Sadrži velike količine vitamina B kompleksa i omega-3 masne kiseline koje su od ključnog značaja za zdravu ishranu...

Tunjevina i sport

Bogata vitaminima, mineralima i oligoelementima. Sadrži značajnu količinu kvalitetnih proteina pa je preporučljiva hrana za sportiste...

Nutritivno balansirana

Riba je najbolje nutritivno balansirana namirnica, lakše se vari od mesa, a prepuna je vitaminima i mineralima. Osim toga, sadrži omega 3 masne kiseline, a ima manje masti i holesterola.

Upoznajte naše proizvode

Komadi tunjevine u paradajz sosu
Komadi skuše u paradajz sosu
Tunjevina komadi u sosu sa mirodjijom
Komadi tunjevine u maslinovom ulju